Archiv článků

 

Značku výrobků Dr. Oetker zná bez pochyb každý. Pudinky a dezerty všech možných příchutí, přísady a směsi na pečení, ovesné a rýžové kaše, dekorační výrobky jako jsou polevy, marcipán, potravinářské barvivo, různobarevné a čokoládové posypy, marcipán, fondán a v neposlední řadě nabízí spoustu produktů potřebných k zavařování.

Blíží se druhá májová neděle a to znamená jediné. Svátek budou slavit ty nejdůležitější osoby našich životů. Naše maminky. Čím uděláte radost té svojí?

Miluji zkoušet nové věci a chutě. Miluji jogurty a mléčné výrobky. Kombinuji je s domácí granolou, marmeládou, lupínky, oříšky... Různé "vložky" do jogurtu bych mohla vyjmenovávat do nekonečna. Někdy však člověku chybí energie a nápady. Právě v těchto chvílích je nejjednodušší otevřít lednici a jen sáhnout po nějaké hotové, zakoupené svačince. Já...

Kniha Salt, Fat, Acid, Heat: Mastering the Elements of Good Cooking, tedy Sůl, tuk, ocet, žár: Jak ovládnout základy dobrého vaření, vyšla v dubnu 2017 a během pár týdnů se stala bestsellerem.

K tomu aby člověk dokázal čelit mnoha výzvám, je zapotřebí pořádná dávka energie. Jenže právě ta nám mnohdy chybí. Neustále se za něčím honíme, žijeme ve stresu a necháme se unášet na vlně uspěchané doby. Nemyslíme na sebe a na potřeby našeho těla. Jak tedy dosáhnout toho, abychom byli plní energie a necítili se unavení hned od samotného rána?...

Nejen maminky na mateřské ocení rychlé a chutné recepty z pár ingrediencí, které má jistě mnoho z nás běžně doma ve spíži. Právě do této kategorie spadá i dnešní banánový méďa.

Silvestr! Poslední den v roce. Den plný návštěv, rodinných sešlostí, přátelských posezení, oslav, zábavy, pití a jídla. Chlebíčky, jednohubky a obložené talíře patří mezi klasiku, kterou se nikdy nic nepokazí. U nás je velmi oblíbená i domácí játrová paštika, uzené masíčko, sýry a pomazánky.

Na naší kulinářské akci spojené s testováním jsme vyzkoušeli několik velmi povedených receptů s rybami. Partnerem naší akce byla značka Nowaco a my jsme měli možnost ochutnat filé z mořských štik z Kanady a Argentiny a "svíčkové" filé z tresky z Aljašky. Recepty, jak si poradit s filé, jak je ochutit a zpracovat vás jistě budou inspirovat! Tento...

Blíží se Vánoce a s ním i období rybích receptů. Testování ryb od značky Nowaco tedy přišlo ve správný čas. Měla jsem možnost ochutnat filé z mořských štik z Kanady a Argentiny a "svíčkové" filé z tresky z Aljašky.

Pokud sledujete můj profil na Instagramu, jistě jste si stačili všimnou, že u mě na plné čáře,vedou sladké snídaně a mléčné výrobky. Když nestihnu napéct a nemáme doma žádný koláč, bábovku, závin ani nic podobnéhoho, připravím si k snídani kaši. Krupicovou, rýžovou, kaštanovou, ovesnou ... miluji snad všechny kaše, které existují. A že jich je.